Kategoriarkiv för Nainti kuvia thaihieronta vaasa

Faldskærmsudspring jylland superfransk aalborg

faldskærmsudspring jylland superfransk aalborg

Prøv et spændende faldskærmsudspring eller tandemspring i Aalborg eller det øvrige Nordjylland - Find den bedste pris på et kursus på Funguide. Nordjylland byder på flere muligheder for dig, der kunne tænke dig at opleve Nordjylland fra oven på den ultimative måde. Det er en mulighed for at få dig en. Vil du prøve et faldskærmsudspring? Eller give det som oplevelsesgave? Dette tandemspring fra meters højde er en oplevelse for livet. Book her!

Videos

A day at Dropzone Denmark - faldskærmsudspring på Dropzone Denmark Prøv et spændende faldskærmsudspring eller tandemspring i Aalborg eller det øvrige Nordjylland - Find den bedste pris på et kursus på Funguide. Nordjylland byder på flere muligheder for dig, der kunne tænke dig at opleve Nordjylland fra oven på den ultimative måde. Det er en mulighed for at få dig en. Vil du prøve et faldskærmsudspring? Eller give det som oplevelsesgave? Dette tandemspring fra meters højde er en oplevelse for livet. Book her! faldskærmsudspring jylland superfransk aalborg

Faldskærmsudspring jylland superfransk aalborg -

Her på Funguide har vi samlet alle de bedste tilbud på faldskærmsspring i Aalborg, hvad enten det skal være et solo faldskærmsudspring eller et tandemspring sammen med en instruktør. Mand Kvinde Børn Senior. Forside » Oplevelser » Action og adrenalin » Faldskærmsudspring » Faldskærmsudspring, skydiving og tandemspring Aalborg og NordJylland. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Spring i faldskærm selv eller sammen med en instruktør, og brug eventuelt faldskærmsudspring og tandemspring i Aalborg og Nordjylland som et sjovt og spændende indspark til f. Pris Køn Deltagere Varighed Begivenhed.

02. oktober 2012 av faldskærmsudspring jylland superfransk aalborg
Kategorier: Nainti kuvia thaihieronta vaasa | 0 kommentarer

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


← Äldre inlägg